Hozzávalók:
Piskóta https://youtu.be/dqI4rYh7W2Y
8 db tojás
240 g liszt
200 g cukor
50 g olaj
10 g keserű kakaó por
1 cs sütőpor
csipet só
160 fokos előmelegített sütőben sütjük kb 40-45
Elkészítjük a piskóta tésztáját majd ketté választjuk és az egyik feléhez hozzá adjuk a 10g kakaóport. Majd a tepsi egyik felébe bele öntöttem a kakaósat a másik felébe pedig a sima piskótát és így együtt sütöttem ki őket. 45x37x3 cm-es tepsit használtam.
Rumos csokiskrém
1 doboz szárított narancs héj 100g
2 ampulla rumaroma vagy fél deci rum
60 g liszt vagy 40g keményítő
100 g tejcsoki
5 dl tej
250 g sűrített tej
2 db tojássárgája
ha kihült egy doboz mascarpone
Vanília krém
5 dl tej
60 g liszt vagy 40g keményítő
2 ampulla vanília aroma
100 g fehércsoki
2 db tojássárgája
150 g sűrített tej
ha kihült egy doboz mascarpone
Csokiöntet
3 dl víz
150 g kristálycukor
20 g keserű kakaó por 100%
50 g étcsoki