Hozzávalók:

Nem ünnep az ünnep mézes krémes nélkül de évközben is sűrűn el szoktam készíteni hiszen gyerekkorom egyik kedvenc süteménye ez.

Tészta:
1 db tojás
2 ek méz
3 ek tej
15 dkg porcukor
Vízgőz felett kb 10 percig kevergetve főzzük.

50 dkg liszt
1 tk szódabikarbóna
Összekeverjük majd utána az előbb elkészített masszával  összegyúrjuk.

A tésztát 4 részre osztjuk fel majd 170 fokos előmelegített sütőben 5-6 percig sütjük őket.

Krém:
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
1 ampulla rumaroma
Habosra verjük.

4 dl tej
4 ek liszt
Sűrűre főzzük megvárjuk, hogy kihüljön majd hozzá adjuk a cukros vajas masszát. Egy réteg tésztára rátesszük kb a fele krémet utána még egy tészta arra rákenünk 30 dkg baracklekvárt majd még egy réteg tészta arra rákenjük a krém másik felét és végül az utolsó tésztára olvasztott csokit teszünk.

Tetejére
10 dkg étcsoki
1 ek olaj

Egy éjszakát hűvös helyen állni hagyjuk és csak utána szeleteljük.

Jó Étvágyat!